Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
volejte: 7:30-16:00 hod., pracovní dny
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Jak se stát Popelkou s FASHION-4HAPPY, aneb plesová sezóna je tady! Jak se stát Popelkou s FASHION-4HAPPY, aneb plesová sezóna je tady!
Plesová sezóna je konečně tady! A šťastná je ta, která se připraví. Ať už vás čeká firemní párty, maturitní ples, taneční nebo městský bál, s námi bud... číst celé
HAND MADE kabelky z Vás udělají královnu pláže i udržitelné módy HAND MADE kabelky z Vás udělají královnu pláže i udržitelné módy
Přemýšlíte nad svým outfitem na letní dovolenou? Tak nezapomeňte na to nejdůležitější – na doplňky. Outfit letní bohyně totiž není kompletní bez správ... číst celé
Letní šatník s Fashion-4happy!
23.06.2019 LETNÍ SEZONA
Letní šatník s Fashion-4happy!
Letní šatník s Fashion-4happy! Poradíme, čím zazáříte na pláži i ve městě. číst celé
Zobrazit všechny články

 

Chcete být s námi na FACEBOOKU?

INSPIRACE:

Jak správně šněrovat korzetové šaty?

Podívejte se ZDE:

https://youtu.be/Y-r2y3tOQI4

Insirace:

Vázání PAREA:

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Fifkovi, se sídlem: V Honech 689, 250 67  Klecany, Česká republika, identifikační číslo: 87694573, DIČ: CZ9011074853, zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném: Městský úřad Prostějov, odbor obecní zivnostenský úřad, Č.j. OŽÚ 1962/2011provozujícího webové stránky www.fashion-4happy.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a  komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak se stát Popelkou s FASHION-4HAPPY, aneb plesová sezóna je tady!
Jak se stát Popelkou s FASHION-4HAPPY, aneb plesová sezóna je tady!
Plesová sezóna je konečně tady! A šťastná je ta, která se připraví. Ať už vás čeká firemní párty, maturitní ples, taneční nebo městský bál, s námi bud... číst celé
HAND MADE kabelky z Vás udělají královnu pláže i udržitelné módy
HAND MADE kabelky z Vás udělají královnu pláže i udržitelné módy
Přemýšlíte nad svým outfitem na letní dovolenou? Tak nezapomeňte na to nejdůležitější – na doplňky. Outfit letní bohyně totiž není kompletní bez správ... číst celé
Letní šatník s Fashion-4happy!
23.06.2019 LETNÍ SEZONA
Letní šatník s Fashion-4happy!
Letní šatník s Fashion-4happy! Poradíme, čím zazáříte na pláži i ve městě. číst celé
DOBRÝ ANDĚL

1200x800

♥ Pomáháme, přidejte se k nám ♥

♥ Víte, komu pomáháte ♥

Rychlé kontakty:
Logo
fashion-4happy.cz
Chat: 24 hodin/denně
volejte: 7:30-16:00 hod., pracovní dny
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.