


Chcete být s námi na FACEBOOKU?
INSPIRACE:
Jak správně šněrovat korzetové šaty?
Podívejte se ZDE:
Insirace:
Vázání PAREA:
- Úvod
- Zdraví, krása, BIO, imunita
- Bylinky a koření
- Madagaskar Natur Vanilka lusk 2ks 230003
Madagaskar Natur Vanilka lusk 2ks 230003
- Novinka
- Doporučujerme

- Doporučujerme
- Novinka
- Kompletní specifikace
- S tímto zbožím zákazníci také nakoupili:7
- Madagaskar Natur Vanilka lusk 2ks 230003SKLADEM250 Kč207 Kč bez DPH
Druh:
Vanilkové lusky BOURBON v kvalitě Premium
Jedná se o nejkvalitnější druh vanilky
Obsah vanilinu: 2,1%
Obsah vlhkosti: 35% (+/- 2%)
Individuální váha: 5-6 gramů (přibližně)
Země původu: Madagaskar
Informace dovozce:
Šťavnaté vanilkové lusky z Madagaskaru nádherně voní a ukrývají v sobě veliké množství čerstvé dužiny a voní i přes pytlík!
Lusky dovážíme přímo z plantáže na ostrově. Vanilka Bourbon se hodí do těst, krémů, náplní, buchet, dortů a všeho pečení, také do mléčných shaků. Připravit z ní můžete výborné alkoholické i nealko koktejly Všem jídlům i nápojům dodá chuť i vůni tak nezaměnitelnou a originální.
Skladování vanilky:
Aby se vám vanilkový lusk nevysušil, obalte ho potravinářskou fólií nebo mikrotenovým sáčkem. Takto zabalený lusk dejte do zavařovací sklenice a uchovejte při pokojové teplotě. Nedávejte vanilku do chladničky, ztratila by svoji typickou vůni a lusky by se vysušily!
Příprava vanilky před vařením:
Vanilkové lusky podélně rozřízneme a nožem vyškrábneme vnitřek lusku, který potom použijeme pro vaření. Slupku lusku nevyhazujte, naopak, dejte ji do láhve s mlékem, který vám vanilka nádherně provoní a k snídani si vychutnáte výborné vanilkové mléko.
Domácí vanilkový bourbon:
2 lusky vanilky podélně rozřízněte a vložte do láhve, zalijte půl litrem kvalitního alkoholu (kvalitní vodka, třtinový rum, bourbon…) uzavřete a za 4 týdny máte výborný alkohol s lahodnou příchutí.